Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Tentang Kami

Perancah Rapid (Téknik) Co., Ltd.

Rapid Parancah (Téknik) Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan terkemuka dina industri perancah di Cina. Kusabab didirikeun taun 2003, RS parantos tumuh nyandak tantangan anyar sareng kasuksésan anu teras-terasanna asalna tina ngajén ka palanggan sareng padamelna sareng komitmen pikeun jasa, kinerja sareng kualitas.

Kami henteu ngan ukur ahli dina ngarancang sareng ngadamel sagala jinis scaffoldings waja sareng sistem formwork, tapi ogé kami bakti janten ahli dina ngembangkeun perancah aluminium. Produk utama urang kalebet Ringlock (Allround), Cuplock, Kwikstage, Haky, Frames, Props, jsb.

Perusahaan urang ngagaduhan lokasi anu sakitar 100km jauhna ti Pelabuhan Shanghai, anu ngan ukur 30 menit ti Shanghai ku karéta sareng hiji jam nganggo mobil. Wewengkon lokakarya nutupan sakitar 30,000m2, sareng gudang sakitar 10.000m2.

Upami anjeun peryogi solusi industri ... Kami sayogi pikeun anjeun

Kami nyayogikeun solusi inovatif pikeun kamajuan anu berkelanjutan. Tim profesional urang damel pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas biaya dina pasaran

Taros Kami