Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Tentang Kami

Perancah Rapid (Téknik) Co., Ltd.mangrupikeun perusahaan terkemuka dina industri perancah di Cina. Kusabab didirikeun taun 2003, RS parantos tumuh nyandak tantangan anyar sareng kasuksésan anu teras-terasanna asalna tina ngajén ka palanggan sareng padamelna sareng komitmen pikeun jasa, kinerja sareng kualitas.

Kami henteu ngan ukur ahli dina ngarancang sareng ngadamel sagala jinis scaffoldings waja sareng sistem formwork, tapi ogé kami bakti janten ahli dina ngembangkeun perancah aluminium. Produk utama urang kalebet Ringlock (Allround), Cuplock, Kwikstage, Haky, Frames, Props, jsb.

asa

Perusahaan urang ngagaduhan lokasi anu sakitar 100km jauhna ti Pelabuhan Shanghai, anu ngan ukur 30 menit ti Shanghai ku karéta sareng hiji jam nganggo mobil. Wewengkon lokakarya nutupan sakitar 30,000m2, sareng gudang sakitar 10.000m2.

Parancah Rapid bangga janten tim ahli rékayasa sareng téknis anu paling berpengalaman sareng cocog. Numutkeun ka pamundut anu sanés ti klien kami, kami tiasa nyayogikeun sauntuyan perancah sareng perancangan formwork. Kami nyayogikeun layanan mandeg kanggo proyek naon waé.

Kami gaduh tim produksi anu berpengalaman pisan, anu ngajaga tingkat luhur unggal tahapan kamajuan produksi. Unggal tim pagawé dipimpin ku pengawas anu ngawaskeun padamelan sadidinten. Otomatis las sareng sistem las robot seueur dianggo. Kami ngembangkeun mesin pembentuk papan baja anyar, anu ningkatkeun kapasitas produksi plank, kira-kira 1.000 pcs per dinten. Kalayan padamel anu berpengalaman, mesin canggih sareng manajemén anu saé, kapasitas kami kira-kira 25.000 ton per taun.

Kami gaduh sistem kendali mutu anu lengkep, anu ngajamin kualitas luhur produk kami sareng ngajamin sadaya prosés kumargi jadwal. Perancah Rapid (Téknik) Co., Ltd. parantos kénging Akréditasi ISO9001, CE, ISO14001, OHSAS18001. Sadaya sistem perancah kami diuji pikeun mastikeun ka ANSI A10.8, AS / NZS1576.3, standar Jepang JIS.