Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

ANSI / AS / SGS / CE Disertifikasi Panas DIP Galvanis Ringlock Allround System Parancah

Pedaran pondok:

Level tinggi ANSI / AS / SGS / CE Certified Hot DIP Galvanized Ringlock Allround System ParancahProduk Deskripsi Standar / VerticalQ345 Φ60orΦ48 * 3.2mm, Panjang: 0.2 / 0.35 / 1.0 / 1.5 / 2.0 / 3.0mDiagonalQ195Φ42 * 2.5mmCircle DIscQ345BΦ133 * 10mm, kalayan 8 liang itCarrying kapasitas ...


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Tingkat Tinggi ANSI / AS / SGS / CE Disahkeun Panas DIP Galvanis Ringlock Allround Sistem Parancah

Panjelasan Produk

Standar / nangtung Q345 Φ60orΦ48 * 3.2mm, Panjangna: 0.2 / 0.35 / 1.0 / 1.5 / 2.0 / 3.0m 
Diagonal Q195Φ42 * 2.5mm 
Circle DIsc Q345BΦ133 * 10mm, kalayan 8 liang na 
Kapasitas mawa ∅60 tiasa ngahontal 20T ∅48 tiasa ngahontal 17T 
Waktos jasa Langkung ti 20 taun 
Pangiriman 25 dinten saatos deposit 

1. saha kami?

Rapid Scaffolding mangrupikeun anak perusahaan Xishan No.3 Konstruksi Industrial Co., Ltd (无锡 市 锡山 三 建 建 实业 有限公司). Usaha na ngarujuk kana perancah & desain formwork, pabrik, nyéwa & kontrak.

2. Iraha Rapid Perancah didirikeun?

2004

3. Dimana ayana Parancah Rapid?

Rapid Scaffolding perenahna di Wuxi, anu ngagaduhan lokasi anu hébat dimana ngan 30 menit ti Shanghai ku karéta sareng sajam nganggo mobil, ogé 100km ti Pelabuhan Shanghai. Alamatna NO. 107 107 Jalan Xigang Kulon, Kacamatan Xishan, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

4. Sakumaha ageung toko damelna?

Jembarna 100.000 méter pasagi, numana luas gedong ngalangkungan 15.000 méter pasagi

5. Naha Parancah Rapid ngagaduhan hak independen pikeun impor sareng ékspor?

Leres.

6. Sabaraha kapasitas produksi taunan Rapid Scaffolding?

25,000T / taun

7. Kumaha kontak sareng Perancah Cepat?

Anjeun tiasa ngirim E-mail ka sales@rapid-scaffold.com atanapi nelepon langsung + 86-510-83796833.

8. Iraha kuring tiasa nampi cutatan saatos pamariksaan?

Dina 24 jam.

9. Naon waktos pangiriman?

Sacara umum, 30-45 dinten saatos nampi prabayar.

10. Tiasa Parancah Cepet nyayogikeun conto?

Leres. Upami sampelna umum sareng dina jumlah alit gratis. Upami sampelna henteu umum sareng dina sababaraha jinis, éta bakal dieusi.

11. Naon sistem ngatur kualitas?

Parancah gancang parantos lulus sértipikat kualitas internasional ISO

12. Naha desain Parancah Rapid sareng ngembangkeun produk énggal?

Parancah Rapid bangga dina maturan tim ahli rékayasa sareng téknis anu paling berpengalaman sareng cocog. Aranjeunna tiasa ngarancang sareng ngadamel produk énggal numutkeun pamundut anjeun.

13. Naon perlakuan permukaan Parancah?

HDG, EP, PC sareng dicét.

14. Naon babandingan Séng?

8% tina plank, 6% tabung 3.0-4.0mm, 7% tina 2.3-3.0mm.

15. Kumaha carana nyimpen Parancah?

Pikeun Parancah anu bérésna nyaéta EP, PC sareng dicét, disarankeun kanggo disimpen di kamar anu berventilasi sareng garing. Pikeun perancah anu bérésna HDG, teu aya syarat anu khusus.

16. Sabaraha lami umur produk anjeun?

Umur-umur produk galvanis anu dicelupkeun panas kira-kira ti 10 dugi ka 15 taun, gumantung kana kaayaan anu khusus.

17. Naon bédana ti Ringlock sareng sistem Octagonlock?

Wangun: Ring disk sareng Octagon disk.2) Bahan: Ring disk dipencet, sedengkeun Octagon disk dipalsu. 3) ngaganjel: Ringlock wedge diteken sedengkeun Octagonlock ditempa. 4) Spigot: Ringlock nganggo spigot sedengkeun Octagonlock nganggo kerah 5) Ringlock nganggo kerah dasar sedengkeun Octagonlock henteu

`0N7YOI1TA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. saha kami?

    Rapid Scaffolding mangrupikeun anak perusahaan Xishan No.3 Konstruksi Industrial Co., Ltd (无锡 市 锡山 三 建 建 实业 有限公司). Usaha na ngarujuk kana perancah & desain formwork, pabrik, nyéwa & kontrak.

    2. Iraha Rapid Perancah didirikeun?

    2004

    3. Dimana ayana Parancah Rapid?

    Rapid Scaffolding perenahna di Wuxi, anu ngagaduhan lokasi anu hébat dimana ngan 30 menit ti Shanghai ku karéta sareng sajam nganggo mobil, ogé 100km ti Pelabuhan Shanghai. Alamatna NO. 107 107 Jalan Xigang Kulon, Kacamatan Xishan, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

    4. Sakumaha ageung toko damelna?

    Jembarna 100.000 méter pasagi, numana luas gedong ngalangkungan 15.000 méter pasagi

    5. Naha Parancah Rapid ngagaduhan hak independen pikeun impor sareng ékspor?

    Leres.

    6. Sabaraha kapasitas produksi taunan Rapid Scaffolding?

    25,000T / taun

    7. Kumaha kontak sareng Perancah Cepat?

    Anjeun tiasa ngirim E-mail ka sales@rapid-scaffold.com atanapi nelepon langsung + 86-510-83796833.

    8. Iraha kuring tiasa nampi cutatan saatos pamariksaan?

    Dina 24 jam.

    9. Naon waktos pangiriman?

    Sacara umum, 30-45 dinten saatos nampi prabayar.

    10. Tiasa Parancah Cepet nyayogikeun conto?

    Leres. Upami sampelna umum sareng dina jumlah alit gratis. Upami sampelna henteu umum sareng dina sababaraha jinis, éta bakal dieusi.

    11. Naon sistem ngatur kualitas?

    Parancah gancang parantos lulus sértipikat kualitas internasional ISO

    12. Naha desain Parancah Rapid sareng ngembangkeun produk énggal?

    Parancah Rapid bangga dina maturan tim ahli rékayasa sareng téknis anu paling berpengalaman sareng cocog. Aranjeunna tiasa ngarancang sareng ngadamel produk énggal numutkeun pamundut anjeun.

    13. Naon perlakuan permukaan Parancah?

    HDG, EP, PC sareng dicét.

    14. Naon babandingan Séng?

    8% tina plank, 6% tabung 3.0-4.0mm, 7% tina 2.3-3.0mm.

    15. Kumaha carana nyimpen Parancah?

    Pikeun Parancah anu bérésna nyaéta EP, PC sareng dicét, disarankeun kanggo disimpen di kamar anu berventilasi sareng garing. Pikeun perancah anu bérésna HDG, teu aya syarat anu khusus.

    16. Sabaraha lami umur produk anjeun?

    Umur-umur produk galvanis anu dicelupkeun panas kira-kira ti 10 dugi ka 15 taun, gumantung kana kaayaan anu khusus.

    17. Naon bédana ti Ringlock sareng sistem Octagonlock?

    Wangun: Ring disk sareng Octagon disk.2) Bahan: Ring disk dipencet, sedengkeun Octagon disk dipalsu. 3) ngaganjel: Ringlock wedge diteken sedengkeun Octagonlock ditempa. 4) Spigot: Ringlock nganggo spigot sedengkeun Octagonlock nganggo kerah 5) Ringlock nganggo kerah dasar sedengkeun Octagonlock henteu

  • Produk Patali