Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

SGS / ANSI / CE Ngatur Bahan Bangunan Berkualitas Tinggi / Hiasan Interior Gancang Lock Ladder Frame Pikeun Dijual

Pedaran pondok:

SGS / ANSI / CE Ceritified, Kualitas Tinggi Fast Lock Ladder Frame Parancah, Bahan Bangunan, produk perbaikan bumi, hiasan interior

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Spésifikasi

Ladder Frame Scaffold kalayan konci gancang, ukuran tabung utama: 1,69 "x 0,094". Bahan: Q235 atanapi Q345. Bérés permukaan: Bubuk Dilapis atanapi Hot dip galvanis.
Diménsi, permukaan, bahan sareng gaya tiasa ditangtoskeun.

Barang No. Katerangan Beurat (lbs)
RSF01 2 'x3' Bingkai Tangga sareng Fast Lock 19.70
RSF02 2 'x4' Bingkai Tangga sareng Fast Lock 22,90
RSF03 2 'x5 "Bingkai Tangga sareng Fast Lock 28.50
RSF04 2 'x6' Bingkai Tangga sareng Fast Lock 34.70
RSF05 2'x6′4 "Bingkai Tangga sareng Fast Lock 35.30

Sertifikasi Kualitas Parancah

Kualitas, kaamanan sareng efisiensi biaya mangrupikeun komitmen urang .Kami mitra anu ikhlas pikeun sadaya klien kami, henteu paduli ukuranana. Sakumna dunya.

图片2

图片3

Parancah Parancah

Parancah gancang ngagaduhan pangalaman anu euyeub sareng alat-alat otomatis canggih, anu tiasa nyayogikeun produksi khusus perancah pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda.

图片1

 

Proyék Perancah Kami

Kami ngawakilan kaamanan sareng Parancah anu mumpuni ngalangkungan proyek konstruksi kami.
Ngarasa Kualitas via produk kami. Kami ningkatkeun aranjeunna salawasna.

图片4图片5图片6

FAQ:

1. saha kami?

Rapid Scaffolding mangrupikeun anak perusahaan Xishan No.3 Konstruksi Industrial Co., Ltd (无锡 市 锡山 三 建 建 实业 有限公司). Usaha na ngarujuk kana perancah & desain formwork, pabrik, nyéwa & kontrak.

2. Iraha Rapid Perancah didirikeun?

2004

3. Dimana ayana Parancah Rapid?

Rapid Scaffolding perenahna di Wuxi, anu ngagaduhan lokasi anu hébat dimana ngan 30 menit ti Shanghai ku karéta sareng sajam nganggo mobil, ogé 100km ti Pelabuhan Shanghai. Alamatna NO. 107 107 Jalan Xigang Kulon, Kacamatan Xishan, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

4. Sakumaha ageung toko damelna?

Jembarna 100.000 méter pasagi, numana luas gedong ngalangkungan 15.000 méter pasagi

5. Naha Parancah Rapid ngagaduhan hak independen pikeun impor sareng ékspor?

Leres.

6. Sabaraha kapasitas produksi taunan Rapid Scaffolding?

25,000T / taun

7. Kumaha kontak sareng Perancah Cepat?

Anjeun tiasa ngirim E-mail ka sales@rapid-scaffold.com atanapi nelepon langsung + 86-510-83796833.

8. Iraha kuring tiasa nampi cutatan saatos pamariksaan?

Dina 24 jam.

9. Naon waktos pangiriman?

Sacara umum, 30-45 dinten saatos nampi prabayar.

10. Tiasa Parancah Cepet nyayogikeun conto?

Leres. Upami sampelna umum sareng dina jumlah alit gratis. Upami sampelna henteu umum sareng dina sababaraha jinis, éta bakal dieusi.

11. Naon sistem ngatur kualitas?

Parancah gancang parantos lulus sértipikat kualitas internasional ISO

12. Naha desain Parancah Rapid sareng ngembangkeun produk énggal?

Parancah Rapid bangga dina maturan tim ahli rékayasa sareng téknis anu paling berpengalaman sareng cocog. Aranjeunna tiasa ngarancang sareng ngadamel produk énggal numutkeun pamundut anjeun.

13. Naon perlakuan permukaan Parancah?

HDG, EP, PC sareng dicét.

14. Naon babandingan Séng?

8% tina plank, 6% tabung 3.0-4.0mm, 7% tina 2.3-3.0mm.

15. Kumaha carana nyimpen Parancah?

Pikeun Parancah anu bérésna nyaéta EP, PC sareng dicét, disarankeun kanggo disimpen di kamar anu berventilasi sareng garing. Pikeun perancah anu bérésna HDG, teu aya syarat anu khusus.

16. Sabaraha lami umur produk anjeun?

Umur-umur produk galvanis anu dicelupkeun panas kira-kira ti 10 dugi ka 15 taun, gumantung kana kaayaan anu khusus.

17. Naon bédana ti Ringlock sareng sistem Octagonlock?

Wangun: Ring disk sareng Octagon disk.2) Bahan: Ring disk dipencet, sedengkeun Octagon disk dipalsu. 3) ngaganjel: Ringlock wedge diteken sedengkeun Octagonlock ditempa. 4) Spigot: Ringlock nganggo spigot sedengkeun Octagonlock nganggo kerah 5) Ringlock nganggo kerah dasar sedengkeun Octagonlock henteu


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. saha kami?

    Rapid Scaffolding mangrupikeun anak perusahaan Xishan No.3 Konstruksi Industrial Co., Ltd (无锡 市 锡山 三 建 建 实业 有限公司). Usaha na ngarujuk kana perancah & desain formwork, pabrik, nyéwa & kontrak.

    2. Iraha Rapid Perancah didirikeun?

    2004

    3. Dimana ayana Parancah Rapid?

    Rapid Scaffolding perenahna di Wuxi, anu ngagaduhan lokasi anu hébat dimana ngan 30 menit ti Shanghai ku karéta sareng sajam nganggo mobil, ogé 100km ti Pelabuhan Shanghai. Alamatna NO. 107 107 Jalan Xigang Kulon, Kacamatan Xishan, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

    4. Sakumaha ageung toko damelna?

    Jembarna 100.000 méter pasagi, numana luas gedong ngalangkungan 15.000 méter pasagi

    5. Naha Parancah Rapid ngagaduhan hak independen pikeun impor sareng ékspor?

    Leres.

    6. Sabaraha kapasitas produksi taunan Rapid Scaffolding?

    25,000T / taun

    7. Kumaha kontak sareng Perancah Cepat?

    Anjeun tiasa ngirim E-mail ka sales@rapid-scaffold.com atanapi nelepon langsung + 86-510-83796833.

    8. Iraha kuring tiasa nampi cutatan saatos pamariksaan?

    Dina 24 jam.

    9. Naon waktos pangiriman?

    Sacara umum, 30-45 dinten saatos nampi prabayar.

    10. Tiasa Parancah Cepet nyayogikeun conto?

    Leres. Upami sampelna umum sareng dina jumlah alit gratis. Upami sampelna henteu umum sareng dina sababaraha jinis, éta bakal dieusi.

    11. Naon sistem ngatur kualitas?

    Parancah gancang parantos lulus sértipikat kualitas internasional ISO

    12. Naha desain Parancah Rapid sareng ngembangkeun produk énggal?

    Parancah Rapid bangga dina maturan tim ahli rékayasa sareng téknis anu paling berpengalaman sareng cocog. Aranjeunna tiasa ngarancang sareng ngadamel produk énggal numutkeun pamundut anjeun.

    13. Naon perlakuan permukaan Parancah?

    HDG, EP, PC sareng dicét.

    14. Naon babandingan Séng?

    8% tina plank, 6% tabung 3.0-4.0mm, 7% tina 2.3-3.0mm.

    15. Kumaha carana nyimpen Parancah?

    Pikeun Parancah anu bérésna nyaéta EP, PC sareng dicét, disarankeun kanggo disimpen di kamar anu berventilasi sareng garing. Pikeun perancah anu bérésna HDG, teu aya syarat anu khusus.

    16. Sabaraha lami umur produk anjeun?

    Umur-umur produk galvanis anu dicelupkeun panas kira-kira ti 10 dugi ka 15 taun, gumantung kana kaayaan anu khusus.

    17. Naon bédana ti Ringlock sareng sistem Octagonlock?

    Wangun: Ring disk sareng Octagon disk.2) Bahan: Ring disk dipencet, sedengkeun Octagon disk dipalsu. 3) ngaganjel: Ringlock wedge diteken sedengkeun Octagonlock ditempa. 4) Spigot: Ringlock nganggo spigot sedengkeun Octagonlock nganggo kerah 5) Ringlock nganggo kerah dasar sedengkeun Octagonlock henteu

  • Produk Patali