Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Budaya Perusahaan

Visi

Janten Panyayok Jasa Terpadu Di dunya Formork & Perancah

Nilai

Kapercayaan, Profesi, Kaunggulan, Saling Nguntungkeun.

Misi

Janten sadayana Proyék Aman & Langkung Gampang.