Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Taros Kami

Rapid Scaffolding Co., Ltd.

Alamat

107 Jalan Xigang Kulon, Kacamatan Xishan, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-18800563677

Sokongan: 0086- (0) 510-83796833

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup