Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Taros Kami

Alamat

107 Jalan Xigang Kulon, Kacamatan Xishan, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-18800562655

Sokongan: 0086-0510-83793332

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup