Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Cuplock Board Kurung

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Cuplock Board Bracket Tempat Asalna: Cina (Daratan) Bahan: Q235 Surface: HDG Standar: On Request Application: Hotel, Villa, Apartment, Office Building, Hospital, Schooll, Mall, Luang Facilities, Supermarket Advantage: We have a sistem kontrol kualitas lengkep, anu ngajamin kualitas luhur produk kami sareng mastikeun yén sadaya prosés disababkeun ku jadwal. Rapid Parancah (Téknik) Co., Ltd. parantos kéngingkeun Akréditasi ISO9001, CE, ISO14001, OHSAS18001. Sadaya scaffo kami ...


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ngaran Produk: Cuplock Board Kurung

Tempat Asalna: Cina (Daratan)

Bahan: Q235

Permukaan: HDG

Standar: Dina Paménta

vd

Aplikasi: Hotel, Villa, Apartemen, Gedong Kantor, Rumah Sakit, Schooll, Mall, Fasilitas Rékréasi, Supermarket

Kauntungannana: Kami gaduh sistem kendali mutu anu lengkep, anu ngajamin kualitas luhur produk kami sareng ngajamin sadaya prosés kumargi jadwal. Rapid Parancah (Téknik) Co., Ltd. parantos kéngingkeun Akréditasi ISO9001, CE, ISO14001, OHSAS18001. Sadaya sistem perancah kami diuji pikeun mastikeun ka ANSI A10.8, AS / NZS1576.3, standar Jepang JIS.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali