Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Standar Cuplock

Pedaran pondok:

Nami produk: Cuplock Standar Tempat Asalna: Cina (Daratan) Bahan: Q345B Permukaan: HDG Standar: Dina Lengkah Ngalarapkeun Paménta: Bahan → motong → Punching → Las Otomatis → HDG → Poles → Pakét → Loading → Parancah FOB Port: Rincian Bungkusan Shanghai : Cuplock Parancah Dina kebat atanapi cocok ékspor bungkus Diterangkeun Waktos: 15-30 dinten


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ngaran Produk: Standar Cuplock

Tempat Asalna: Cina (Daratan)

Bahan: Q345B

Permukaan: HDG

Standar: Dina Paménta

tn

Léngkah ngolah: Bahan → Motong → Punching → Las Otomatis → HDG → Polesan → Pakét → Loading → Parancah

Palabuan FOB: Shanghai

Rincian bungkusan: Cuplock Perancah Dina kebat atanapi bungkus ékspor anu cocog

Waktos prosés: 15-30 dinten


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali