Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Wisata Pabrik

Parancah gancang ngagaduhan peralatan otomatis anu maju, anu tiasa nyayogikeun produksi khusus perancah pikeun nyumponan kabutuhan anu béda kalayan pangalaman taun.

Parancah gancang tiasa nyayogikeun produksi khusus Parancah dumasar kana pangalaman taun sareng tipe manajemén otomatis sareng digital ERP.

Parancah gancang parantos lulus sertifikasi Standar Produksi Kasalametan, sareng aktip implete Sistem kualitas ISO9001: 2008, Sistem manajemén lingkungan ISO14001 jeung OHSAS18001 sistem manajemén kasalametan padamelan. Éta gaduh kamampuan produksi anu maju sareng alat prosés produksi anu lengkep. Mesin las lengkep sareng impor panangan robot ngaoptimalkeun produksi produk sareng prosés pembuatan, épisiensi produksi anu langkung saé sareng kualitas produk.

Parancah gancang ngawangun hubungan strategis sareng Universitas East South sareng nandatangan perjanjian kerjasama jangka panjang; pabrik ogé kerjasama sareng Universitas Shanghai Jiao Tong, sadar produksi otomatis kalayan téknologi anu luhur.

Parancah Rapid tiasa nyayogikeun pilihan anu ditujukeun pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda dina industri anu sanés.

Produk Parancah Cepat disahkeun ku EN 12811-1: 2003 standar, sareng CE, SGS, ANSI10.8, sertipikasi AS / NZS 1576.3, kami anggota SAIA. Parancah Cepat ngalaksanakeun sababaraha jinis pamrosésan sampel sareng perancah sampel, desain sareng produksi di panjuru dunya. 

Parancah Rapid ngagaduhan kapasitas produksi mandiri, ngarah jalur produksi otomatis sareng kapasitas produksi tinggi anu tiasa minuhan sajumlah proyek anu didamel paménta.

dfb