Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Wisata Pabrik

Parancah gancang ngagaduhan peralatan otomatis anu maju, anu tiasa nyayogikeun produksi khusus perancah pikeun nyumponan kabutuhan anu béda kalayan pangalaman taun.

Parancah gancang tiasa nyayogikeun produksi khusus Parancah dumasar kana pangalaman taun sareng tipe manajemén otomatis sareng digital ERP.

Parancah gancang parantos lulus sertifikasi Standar Produksi Kasalametan, sareng aktip implete Sistem kualitas ISO9001: 2008, Sistem manajemén lingkungan ISO14001 jeung OHSAS18001 sistem manajemén kasalametan padamelan. Éta ngagaduhan kamampuan produksi anu maju sareng alat-alat prosés produksi anu lengkep. Mesin las lengkep sareng impor panangan robot ngaoptimalkeun produksi produk sareng prosés pembuatan, efisiensi produksi anu ningkat sareng kualitas produk.

Parancah gancang ngawangun kamitraan strategis sareng Universitas South South sareng nandatangan perjanjian kerjasama jangka panjang; pabrik ogé gawé bareng sareng Universitas Jiao Tong Shanghai, sadar produksi otomatis ku téknologi tinggi.

Parancah Rapid tiasa nyayogikeun pilihan anu ditujukeun pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda dina industri anu sanés.

Produk Parancah Cepat disahkeun ku EN 12811-1: 2003 standar, sareng CE, SGS, ANSI10.8, sertipikasi AS / NZS 1576.3, kami anggota SAIA. Parancah Cepat ngalaksanakeun sababaraha jinis pamrosésan sampel sareng perancah, desain sareng produksi di panjuru dunya. 

Parancah Rapid ngagaduhan kapasitas produksi mandiri, ngarah garis produksi otomatis sareng kapasitas produksi tinggi anu tiasa minuhan sajumlah proyek anu didamel paménta.

dfb