Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Kwikstage Plank

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Kwikstage Plank Tempat Asalna: Cina (Daratan) Bahan: Q235 Surface: HDG Standar: Dina Léngkah Ngolah Panjaluk: Bahan → motong → Punching → Las Otomatis → HDG → Poles → Packing → Loading → Pembayaran Parancah: TT-30% sateuacanna; Kasaimbangan 70% sateuacan kintunan; L / C-100% henteu tiasa dibatalkeun dina paningal; TT + L / C -TT sateuacana, kasaimbangan L / C Rincian Pangiriman: Dina 30-45 dinten saatos nampi prabayar.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ngaran Produk: Kwikstage Plank

Tempat Asalna: Cina (Daratan)

Bahan: Q235

Permukaan: HDG

Standar: Dina Paménta

we

Léngkah ngolah: Bahan → Motong → Punching → Las Otomatis → HDG → Polesan → Pakét → Loading → Parancah

Pamayaran: TT-30% sateuacanna; Kasaimbangan 70% sateuacan kintunan; L / C-100% henteu tiasa dibatalkeun dina paningal; TT + L / C -TT sateuacana, kasaimbangan L / C

Rincian Pangiriman: Dina waktos 30-45 dinten saatos nampi prabayar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali