Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Warta

  • The loading capacity of a standard

    Kapasitas loading tina standar

    "Pasihan abdi fulcrum sareng kuring bakal ngangkat bumi. - Archimedes. Masihan standar, naon anu anjeun tiasa tahan? " Sadayana terang kapasitas muatan standar anu luhur dina sistem perancah. Sakumaha ageungna? Urang nyarios nganggo data. 1. Itungan beban standar Standar gancang dibagi kana B ...
    Maca deui
  • The influence of top cantilever length on shoring load of disc-lock formwork

    Pangaruh panjang cantilever luhur kana beban shoring tina formwork disc-lock

    Rapid Parancah (Téknik) Co., Ltd parantos ngadegkeun hubungan strategis sareng Universitas Tenggara ti saprak 2004 sareng ogé ngadegkeun tim panilitian ilmiah anu kuat pikeun nyandak sistem panilitian anu jero pikeun faktor kaamanan anu nyokong disk lock formwork. Panjang cantilever luhur ...
    Maca deui
  • Rapid Scaffold Production Flow

    Aliran Produksi Parancah Cepat

    Naon aliran produksi di Rapid Scaffold, ti bahan dugi ka produk akhir? 1. Gambar Gambar mangrupikeun léngkah munggaran pikeun ngahasilkeun, sareng ogé léngkah anu paling penting. Éta kaasup ieu: a. Anu ditawarkeun langsung ku konsumén; b. Anu didamel numutkeun conto, déskripsi atanapi spésip sanés ...
    Maca deui