Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Ngaleungitkeun sekuen Parancah

Perancah Ringlock kedah didamel sareng dibongkar dina sekuen anu tangtu. Sababaraha urang mikir yén degdegan kedah dilaksanakeun dina urutan, sareng henteu janten masalah nalika dibongkar, tiasa sacara santai dibongkar, nyatana, ngabongkar Parancah ogé diperyogikeun pikeun nekenkeun tarekat, ngan ukur nyangkem panyabutan urutan perancah pikeun ngahontal dua kali hasilna ku satengah usaha.

(1) cabut pegangan luhur sareng kolom pager ti talangan heula, teras cabut piring dampal (atanapi bingkai horisontal) sareng undak, teras cabut tangkuran gantung sareng gunting.

(2) Dimimitian tina straddle luhur, cabut palang silang, sareng sakaligus nyabut dasi témbok luhur sareng perancah pigura luhur.

(3) Teraskeun miceun rangka perancah sareng asesoris dina léngkah kadua. jangkungna kantétan parancah moal ngaleuwihan tilu léngkah, upami henteu dasi samentawis kedah ditambihan.

(4) kontinyu turun terus dibongkar. Kanggo dasi témbok, ledger horizontal panjang sareng gunting pangrojong, aranjeunna bakal dihapus ngan ukur perancah dibongkar kana bentang bentang anu aya kaitanana.

(5) miceun standar, kerangka pigura handap sareng bagian sanésna.

(6) cabut dasarna sareng cabut pelat pad sareng blok pad.


Waktos Post: Apr-19-2021