Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Aliran Produksi Parancah Cepat

dfg (2)

Naon aliran produksi di Rapid Scaffold, ti bahan dugi ka produk akhir?

1. Gambar

Gambar mangrupikeun léngkah munggaran pikeun ngahasilkeun, sareng ogé léngkah anu paling penting.

Éta kalebet hal-hal ieu:

a. Anu ditawarkeun langsung ku konsumén;

b. Anu didamel numutkeun conto, déskripsi atanapi sarat khusus sanés, jst.

c. Sadayana kedah dirobih janten gambar anu pas ngahasilkeun.

2. Pesenan disimpen

Léngkah ieu kalebet standar téknis produk negeskeun, persiapan sateuacan produksi.

Sadaya standar téknis kedah turun kana unggal prosedur.

a. Nyusun rencana produksi: bahan baku & mésér aksésori, rencana damel, perlakuan permukaan, jst.

b. Aliran sistem ERP: mésér aplikasi, BOM, daptar produksi produksi bengkel, pesenan konstruksi, pitunjuk kerja, sareng séri prosedur anu diperyogikeun;

c. Cetakan, pakakas sareng persiapan alat pamariksaan

Pamariksaan kana bahan baku & aksésoris

Bahan baku sareng asesoris dipariksa numutkeun sarat konsumén.

Pamariksaan kana bahan baku (tabung sareng piring) kalebet sapertos kieu:

a. Diaméterna luar

b .Ketebalan témbok

c. Penampilan

d. Sipat mékanis tina tarik, ngahasilkeun, manjang

e. Komposisi kimia (C, P, S, Bungbulang, jeung sajabana)

f. Masing-masing nomer angkatan sareng sertipikat pabrik didaptarkeun sareng disimpen pikeun dilacak.

Dina waktos anu sami, urang gaduh peralatan ékspérimén di pusat panilitian urang pikeun mariksa kinerja peunteun anu sasuai. Kanggo sababaraha tés khusus, éta bakal dipariksa ku pihak katilu sareng laporan bakal dikaluarkeun.

3. Aliran produksi

Aliran produksi kalebet: Workshop payun (Cutting & punching), Workshop las, bengkel Finishing (Assembling & packing)

3.1 Lokakarya Hareup

Ogé dingaranan bengkel motong & punch.

Punching kalebet: nyabak, ngosongkeun, ngabentuk, motong, nyerat, sareng sajabana.

Motong kalebet: motong pipa kana sababaraha rupa, jsb.

Mesin di bengkel payun kalebet: mesin punching, cutting, drilling, pipa bending, shearing, bending mesin sareng peralatan anu sanés.

Rupa-rupa cet anu diperyogikeun pikeun produksi disimpen di bengkel payun, anu harga sareng garis panungtungna bénten.

dfg (3)

3.2 kapang ngadamel

Kapang kami utami ditinju ku piring, punch sareng chamfering tina pipa, jsb.

Pencét punt 63T biasa dianggo kami, sedengkeun pukulan tonnage ageung pikeun sababaraha pelat anu langkung kandel atanapi bentukna rumit.

dfg (4)

3.3 bengkel las

Las mangrupikeun bagian konci produksi, sareng éta ogé bagian anu paling sering salah. Kualitas las langsung mangaruhan ukuran sareng bentuk produk.

Kami mastikeun nuturkeun spésifikasi operasi dina prosés las (PWPS PQR WPS), sareng nganggo perkakas las sareng perlengkapan pikeun mastikeun yén produk réngsé nyumponan sarat gambar.

Siklus pangembangan: sakitar 10 dinten kanggo sababaraha kapang anu saderhana, sedengkeun 30-60 dinten kanggo anu ageung atanapi rumit.

dfg (1)

3.4 Bengkel Bérés

Produk saatos permukaan diperlakukeun (utamina galvanis sareng kakuatan-dilapis) diidinan lebet kana bengkel parantosan saatos dipariksa.

Karya dina lokakarya pagawean diantarana:

a. Deburring sareng suplement séng;

b. Ngumpulkeun sabagian produk (sapertos colokan wedge, paku keling, spigots kana standar, rakitan sirah brace diagonal, sareng sajabana)

c. Nyirian sareng ngonci, jsb.

Unggal produk kedah diolah ngalangkungan bengkel bérés sateuacan dikemas.


Pos waktos: Jan-16-2020