Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Proyék Parancah-Tomorrowland Of The Disneyland Park, Shanghai

Tomorrowland proyék ti Shanghai Disneylandperenahna di pojok kidul-kulon taman. Dina raraga ngalengkepan dina jangka waktu konstruksi dijadwalkeun, témbok partisi internal dimaksudkeun kanggo diwangun dina waktos anu sami salami pamasangan MEP. Janten, urang nyoko kana urangParancah ringlock. Parancahkedah nyayogikeun platform operasi kalayan élévasi 9m, sasarengan sareng birdleway sareng platform operasi di sakurilingna. Ruang operasional 30cm diperyogikeun antara témbok partisi sareng témbok jero. Nalika tangga, jalur bridleway, sareng hiburan parantos réngsé, urang kedah nyingkahan fasilitas ieu. Diménsi proyék ieu nyaéta 9500m³, sareng waktos pangwangunan diperkirakeun 15 dinten.

Kami nganggo tipe B Parancah konci ring pikeun proyék ieu, tog naha sareng urang papan baja, tangga baja sareng toeboards waja.
Jarak antara standar nyaéta 2m × 2m, sareng jarak nangtung nyaéta 1.5m. Papan baja khusus diteundeun dina daérah damel salaku platform operasi.

Masalah utama anu direngsekeun ku kami nyaéta kieu:
1. Nyayogikeun platform operasi pangwangunan setinggi 9 méter pikeun nyemprot damel atap sareng pamasangan MEP. Tangkal baja disimpen dina tempat dimana susunan palang horizontal nyaéta biasa.
2. Sinar baja di sakuriling kedah disemprot, janten kedah aya ruang damel di sabudeureunna. Kituna rohangan damel sakurilingna ditutupan ku papan baja.
3. Nyayogikeun rohangan anu pas antara partisi internal sareng platform pangwangunan. Pangwangunan témbok partisi dibagi kana dua prosedur kerja, nyaéta instalasi sareng ngalukis. Pamasangan peryogi rohangan anu kawilang ageung antara platform pangwangunan sareng partisi internal, bari ngalukis kedah kéngingkeun platform pangwangunan sakumaha caketna kana partisi internal anu mungkin. Di daérah ieu, aya lolongkrang ageung antara Parancah aslina sareng témbok. Janten saatos urang bérés ngamuat papan baja, kami nganggo pipa baja & gandeng kanggo suplement (tingali gambar bingkai témbok).
4. Nyayogikeun permukaan damel kanggo nyemprot tina kolom waja di daérah ieu. Desainna henteu kalebet permukaan operasi kolom baja khusus. Janten, urang kedah nganggo perancah urang salaku struktur bantalan utama. Sareng engké, urang nyetél permukaan operasi ku pipa waja, gandeng sareng papan kai dina parancah.
5. Dua staircases kalayan aksés dina lantai dasar disadiakeun.

 

Bawa ngolah kosong
Iraha Parancahdipasang, unggal komponén kedah nyingkahan lagu hiburan anu langkung handap, sareng ngantunkeun ruang operasi pikeun pangwangunan témbok partisi jero. Tembok partisi jero diwangun kana élévasi sakitar 7.5m, sareng bagian luhurna gaduh rohangan pikeun nganggo anggota kosong. Parancah operasi dilaksanakeun nganggo komponén 4m atanapi 6m truss, 16 I-steel sareng pipa waja, jsb.
Nalika potongan truss dianggo, wedges dina dua tungtung kedahna dikencétan, sareng ledger kedah didamel kana arah potongan truss supados potongan truss henteu stabil (sapertos dina Gambar 7).


Pos waktos: Mei-07-2021