Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Bahan Standar Parancah, naha urang milih Q355.

Seueur nasabah naroskeun ka kuring ngeunaan matéri éta standar, sareng seueur réréncangan anu ngagaleuh éta Parancah ringlock henteu terang naha urang nganggo Q355 (Q345) dina pilihan matéri standar, ogé aya seueur standar sareng cap waja Q355 terukir di pasar, tapi dicampur sareng bahan Q235. Pikeun fenomena di luhur, urangParancah Rapid (Téknik) Co., Ltd.., salaku kepala redaksi "spésifikasi téknis kaamanan scaffold Cina", bakal masihan anjeun analisis tina sudut pandang pangwangunan, pikeun ngajelaskeun masalah "standar bahan Q235"!

Anu mimiti, hayu atuh ngajelaskeun naon hartosna Q355 sareng Q235.

Q345 (Q355) mangrupikeun jenis waja, baja alloy rendah. Sacara umum dianggo dina Sasak, kendaraan, kapal, gedong, pembuluh tekanan, alat-alat khusus, sareng sajabana. "Q" hartosna kakuatan ngahasilkeun, sareng 345 hartosna kakuatan ngahasilkeun tina waja ieu nyaéta 345MPa.

Baja struktural karbon biasa Q235 disebut ogé baja A3. Pelat baja-polos struktural karbon umum mangrupikeun bahan matéri. Q ngagambarkeun wates ngahasilkeun jinis ieu, sareng 235 di bagian tukang ngarujuk kana nilai ngahasilkeun tina jenis ieu bahan, anu sakitar 235MPa.

Upami bahan baku perancah konci ring nyaéta Q235, kapasitas bantalanna ngan ukur 87% ti Q355. Kapasitas bantalan standar biasana 90% tina kapasitas bantalan anu diijinkeun, nyaéta 47,4kN. Upami bahan standar dirobih janten Q235, nilai desain / kapasitas bantalan anu diijinkeun tina standar nyaéta = 47,4 / 46,1 = 103%, anu ngaleuwihan kapasitas bantalan anu diijinkeun sareng ngagaduhan poténsi bahaya kaamanan.

Sakumaha urang sadayana terang, rékayasa scaffolding kagolong kana salah sahiji tina sapuluh sumber bahaya utama dina rékayasa konstruksi, sareng standar nyaéta batang kakuatan anu paling penting dina sistem perancah kunci cincin, janten dina pilihan matéri, urang kedah leres-leres mariksa!


Pos waktos: Apr-27-2021