Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Casting leutik, bédana ageung! Naha urang keukeuh ngagunakeun prosés gelas cai? (1)

Casting mangrupikeun bagian tina biaya anu langkung ageung Parancah ringlock asesoris, kualitas langsung mangaruhan stabilitas sareng kasalametan simpul perancah sareng umur jasa tina Parancah, Janten dina pilihan casting, urang ogé kedah ngégél panon urang. Dinten ieu kami hoyong nyarioskeun ngeunaan casting.

Casting utama perancah ringlock nyaéta: konektor ledger, konektor brace diagonal. Ayeuna, aya dua prosés utama casting perancah ringlock, anu hiji matak keusik, hiji deui kaci cai, naon bédana antara dua prosés, kumaha urang kedah milih? Hayu atuh bagikeun sareng anjeun sababaraha pangalaman urang.

Ngajelaskeun prosés tuang keusik sareng gelas cai

Casting kaca cai

Gelas cai salaku bahan pengikat sareng keusik quartz dicampurkeun dina proporsi anu tangtu pikeun ngadamel pasir cetakan, anu diubaran ku niupan karbon dioksida saatos ngadamel kapang, teras kapang diangkat, ditutup sareng dituang kana tuang.

Casting casting keusik

Keusik quartz dipanaskeun kana mesin campuran pasir, sareng résin, agén curing sareng agen anti semén ditambihkeun supados permukaan pasir quartz ditutupan ku lapisan pilem résin. Saatos campuran éta seragam, keusik quartz dileupaskeun pikeun niiskeun sareng ngarobih sayaga, sareng panggunaan kedah dipanaskeun sareng diubaran.

Sacara umum, produksi keusik Pasir tinggi, murah; Produksi gelas Cai murah sareng biayana mahal. Numutkeun harga pasar, harga konektor kaca Cai 2 kali lipat ti konektor cor keusik!


Waktos Post: Apr-25-2021