Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Casting leutik, bédana ageung! Naha urang keukeuh ngagunakeun prosés gelas cai? (2)

Warta terakhir urang nyarioskeun perkawis harga konektor kaca cai  nyaéta 2 kali tina konektor cor keusik.

Janten ,seueur mitra bakal karaos lieur, kunaon urang tetep milih prosés gelas cai?

Hayu atuh nyaritakeun ngeunaan sababaraha masalah matak keusik panyambungna di pasar ayeuna:

01. Panampilan goréng

Kualitas penampilan dina hiji sisi nyaéta penampilan produk anu umum nyaéta malarat, langkung langsung, buku besar bakal seueur fenomena plating kebocoran di galvanis prosés, sabab tina permukaanna kasar teuing, éta bakal ngirangan umur jasa produk.

02.Seueur pori internal

Masalah pori internal utamina diwujudkeun dina dua aspek:

1) Pori-pori aya dina akar tina panyambungna, anu bakal sabab pori-pori dina kelim las sareng mangaruhan kualitas las nalika ngelas sareng pipa;

2) Ayana liang ngirangan kakuatan sacara umum tina panyambungna, ngabalukarkeun karuksakan dina panyambungna sareng nyababkeun corétan sadayana ledger.

03. langkung seueur deui Burr, kontrol presisi dimensi goréng

Seueur burrs di panyambungna henteu ngan ukur mangaruhan kualitas penampilan, tapi ogé mangaruhan goresan pagawé nalika dioperasikeun. Anu paling penting nyaéta éta ogé bakal mangaruhan kanangadégdég. Upami burrs anuhenteu dipiceun jeung didirikeun dina waktosna, kualitas sacara umum saatos las bakal moal tiasa nyumponan standar, anu mangaruhan kualitas sareng kaamanan produk.

Numutkeun pangalaman urang, anu konektor kaca cai prosés dina casting casting, mangrupikeun hiji moulding, struktur sadayana relatif stabil; Dina prosés tuang keusik panyambungna, kapang dipisahkeun.

Dumasar kana alesan di luhur, beuki seueur nasabah milih éta gelas cai panyambungna kalayan harga hijian anu langkung luhur.


Waktos Post: Apr-26-2021