Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Proyék

  • Shoring Projects In Wuhu Railway Station Anhui Province

    Proyék Ngabagikeun Di Stasion Kereta Api Wuhu Propinsi Anhui

    Stasiun Kereta Api Wuhu, kalayan luasna 50.000 m2, mangrupikeun stasion panggedéna dina jalur Nanjing dugi ka Anqing Antar-kota Railway di Propinsi Anhui. Dina proyék ieu, Parancah Rapid ngahormatan pikeun nyayogikeun parancah sistemna salaku shoring, handapeun balok ageung 2.2 × 2.4m, nganggo 0.9 × 0.9m ...
    Maca deui
  • Shoring System And Formwork Of Hong Kong- Zhuhai-Macau Bridge

    Sistem Shoring Sareng Formwork Hong Kong- Sasak Zhuhai-Macau

    Sasak Hong Kong-Zhuhai -Macau mangrupikeun proyék pangwangunan anu lumangsung anu diwangun ku séri jambatan, torowongan sareng pulau-pulau buatan anu bakal ngahubungkeun Hong Kong, Macau sareng Zhuhai. Parancah sistem anu dirancang sareng formwork kami dihormat kanggo dianggo di salah sahiji pulau utama - West Ar ...
    Maca deui
  • The Beijing Olympic Games One Year Countdown Event Stand

    Acara Olimpiade Beijing Sataun Standar

    Éta mangrupikeun acara undur sataun pikeun Olimpiade Beijing dina 8 Agustus 2007. Pejabat sareng perwakilan IOC ti 205 nagara sareng daérah ngiringan acara hajatan. Perusahaan Parancah Cepat kéngingkeun tatanan nangtung ti Pembukaan Olimpiade Beijing sareng Pusat Operasi Tutup ngeunaan ...
    Maca deui
  • Taiwan’S Formosa Plastics Corporation

    Taiwan'S Formosa Plastics Corporation

    Maca deui
  • Rapid Scaffolding Used As Maitenance Work In Asia Symbol Factory

    Parancah Cepet Dipaké Salaku Pakasaban Anu Dianggo Dina Pabrik Simbol Asia

    Pabrik sékundér Simbol Asia mangrupikeun lini produksi panggedéna tunggal di dunya. Aranjeunna kedah ngamaénkeun pabrikna unggal taun salaku pamariksaan rutin. Parancah Rapid nyayogikeun matéri pikeun digawé mateng na, sareng ngan butuh 24 jam kanggo ngarengsekeun pendirian perancah ...
    Maca deui
  • Shoring Scaffolding And Formwork For National Exhibition And Convention Center (Shanghai)

    Ngabagikeun Parancah Sareng Formwork Kanggo Pameran Nasional Sareng Pusat Konvensi (Shanghai)

    Kalayan legana sakitar 855.946.8 méter pasagi. Parancah Rapid ngalaksanakeun proyek formwork paméran Expo Cina (Blok Kalér) Téknik EPC (Bagéan Kadua). Sub-proyek formwork aréa luhur C1 16m. Zona C1 di lantai paling luhur 5 lantai kalayan jangkungna gedong 32m, Ti ...
    Maca deui
  • Nantong Sport Convention And Exhibition Center

    Nantong Olahraga Konvénsi Jeung Pusat Pameran

    15 Oktober 2006, pertandingan olahraga ka-16 Propinsi Jiangsu sareng acara malem anu diayakeun di Nantong Sport Convention and Exhibition Center. Nantong Sport Convention and Exhibion ​​Center dingaranan "Stadion nasional Cina Kidul", total investasi 2200 Juta RMB, éta stadion fist anu nganggo ...
    Maca deui
  • Shoring Formwork For Nanjing Metro

    Ngabagikeun Formwork Pikeun Nanjing Metro

    Stasiun subway Nanjing dirancang salaku stasiun platform pulau bawah tanah 2-teluk sareng 2 lantai. Ruang ruang kolong dua nyaéta 6.28m, sareng ruang bawah hiji hiji 4,85m. Struktur utama stasion diwangun ku ngagunakeun metode cut open, sareng struktur kotak bawah tanah 2-teluk sareng 2-lantai. Dimensio ...
    Maca deui
  • Nanjing Lukou International Airport Shoring Projects

    Proyék Ngabagéakeun Bandara Internasional Nanjing Lukou

    Proyék saluran udara bandara Nanjing Lukou Bandara Internasional (bagian F1-3), tempatna di terminal anyar kidul, sakitar 796m panjangna, diwangun ku kotak orifice dobel kotak slot anu bentukna u sareng jalan umum. Jangkungna maksimal 9,8m. Proyék ékspansi tahap kadua kandelna nyaéta 1100 mm. Baja konci disk ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2