Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Sajarah gancang

2014

2014. Séptémber Rapid scaffolding lokakarya anyar mimiti dianggo.
2014. Mémang Parancah Gancang nyayogikeun sistem setting kanggo IAAF 2014

2013

2013. Ag Parancah Rapid ngaluluskeun akréditasi ISO14001 sareng OHSAS18001
2013. Mar Produk Parancah Rapid lulus tés EN 12811-1: 2003 Standar, sareng kéngingkeun Sértipikat CE.
2013 Maret Produk Rapid Scaffolding lulus tés EN 12811-1: 2003 Standatd, sareng kéngingkeun Sértipikat CE.

2012

2012 Jun, Parancah gancang nyayogikeun formwork sareng perancah kanggo Proyék Sasak HongKong-ZhuHai-Macao.
2012 Jan Rapid Perancah ilubiung dina American Concrete Show.
April Rapid Perancah ilubiung dina Canton Fair.
Mungkin Parancah Cepat ngiringan ngiringan Asosiasi Parancah Amérika SAIA.

2011

2011 Mar, Parancah gancang mekarkeun toko damel janten 12000 méter pasagi, kamampuan produksi naék janten 10000 T / taun.
2011 Juni Produk Parancah Cepat minuhan Australia Standar AS.
Juli Produk Parancah Rapid ngalangkungan Standar Amérika Serikat Ansi10.8.
Agt Rapid Parancah ilubiung dina Brasil Concrete Show.
Nov Spesifikasi Téknis Nasional anu ditulis ku Rapid Scaffolding parantos diamalkeun.

2010

2010 Méi, Parancah Rapid ngagedekeun bengkel sareng nambihan lini produksi énggal. Kamampuh produksi ningkat janten 5000T / taun.
2010 Jan Parancah Gancang ngagabung sareng Asosiasi Formwork Cina
Pébruari Rapid Perancah nyayogikeun tahapan pikeun Shanghai Exposition.
Agt Rapid Perancah nyayogikeun tahapan tilu puluh rébu-jalmi kanggo F1 di Koréa.
Nov Parancah Rapid nyayogikeun tahapan sareng parancah cahaya pikeun Kaulinan Asia Guangzhou.

2009

2009 Maret Rapid Parancah nyayogikeun Parancah pangropéa pikeun pesawat kanggo Bandara Thailand.
Agt Rapid Perancah ngahontal Sértipikat Kualitas Sistem ISO9001: 2008.

2008

2008 Agustus. Rapid Parancah nyayogikeun tahapan sareng parancah cahaya pikeun Olimpiade Beijing.

2007

2007 Séptémber, Parancah gancang nyayogikeun panggung sareng parancah cahaya pikeun Olimpiade Husus Kaulinan Musim Panas Dunya 2007
2007 Méi, Parancah gancang ngalih kana bengkel sareng kantor anyar, barang naék janten 60 urang.

2006

2006 Mar, Parancah Cepat ngaluluskeun akréditasi ISO 9001: 2000 Sistem Manajemen Mutu Internasional.