Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Ringlock Double Ledger

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Ringlock Bridge Ledger Tempat Asalna: Cina (Daratan) Bahan: Q235 Surface: HDG Standar: On Request Main Export Markets: Asia, South America, North America, Mid East, Europe FOB Port: Shanghai Packaging Details: Ringlock Scaffolding In kebat atanapi cocog ékspor paking Waktu Diterangkeun: 15-30 dinten


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ngaran Produk: Ledlock Bridge Ledger

Tempat Asalna: Cina (Daratan)

Bahan: Q235

Beungeut: HDG

Standar: Dina Paménta

wef

Pasar Ékspor Utama: Asia, Amérika Kidul, Amérika Kalér, Wétan Tengah, Éropa

Palabuan FOB: Shanghai

Rincian bungkusan: Perancah Ringlock Dina kebat atanapi bungkus ékspor anu cocog

Waktos prosés: 15-30 dinten


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali