Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Standar Ringlock

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Ringlock Standar Tempat Asalna: Cina (Daratan) Bahan: Q345B Permukaan: HDG Standar: Dina Paménta Pamayaran: TT-30% sateuacana; Kasaimbangan 70% sateuacan kintun; L / C-100% henteu tiasa dibatalkeun dina paningal; TT + L / C -TT sateuacana, kasaimbangan L / C Rincian Pangiriman: Dina 30-45 dinten saatos nampi prepayment Advantage: Kami gaduh sistem kontrol kualitas anu lengkep, anu ngajamin kualitas luhur produk kami sareng ngajamin sadaya prosés nyaéta kusabab jadwal. Parancah Rapid (Téknik) Co., ...


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ngaran Produk: Standar Ringlock

Tempat Asalna: Cina (Daratan)

Bahan: Q345B

Beungeut: HDG

Standar: Dina Paménta

yt

Pamayaran: TT-30% sateuacanna; Kasaimbangan 70% sateuacan kintunan; L / C-100% henteu tiasa dibatalkeun dina paningal; TT + L / C -TT sateuacana, kasaimbangan L / C

Rincian Pangiriman: Dina 30-45 dinten saatos nampi prabayar

Kauntungannana: Kami gaduh sistem kendali mutu anu lengkep, anu ngajamin kualitas luhur produk kami sareng ngajamin sadaya prosés kumargi jadwal. Rapid Parancah (Téknik) Co., Ltd. parantos kéngingkeun Akréditasi ISO9001, CE, ISO14001, OHSAS18001. Sadaya sistem perancah kami diuji pikeun mastikeun ka ANSI A10.8, AS / NZS1576.3, standar Jepang JIS.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali