Kami ngabantosan dunya berkembang saprak 1983

Ringlock Steel Plank

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Ringlock Steel Plank Tempat Asalna: Cina (Daratan) Bahan: Q235 Surface: HDG Standar: On Request Payment: TT-30% sateuacanna; Kasaimbangan 70% sateuacan kintun; L / C-100% henteu tiasa dibatalkeun dina paningal; TT + L / C -TT sateuacana, kasaimbangan L / C Rincian Pangiriman: Dina 30-45 dinten saatos nampi prepayment Advantage: Kami gaduh sistem kontrol kualitas anu lengkep, anu ngajamin kualitas luhur produk kami sareng ngajamin sadaya prosés nyaéta kusabab jadwal. Parancah Cepat (Téknik) Co ...


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ngaran Produk: Ringlock Steel Plank

Tempat Asalna: Cina (Daratan)

Bahan: Q235

Beungeut: HDG

Standar: Dina Paménta

erg

Pamayaran: TT-30% sateuacanna; Kasaimbangan 70% sateuacan kintunan; L / C-100% henteu tiasa dibatalkeun dina paningal; TT + L / C -TT sateuacana, kasaimbangan L / C

Rincian Pangiriman: Dina 30-45 dinten saatos nampi prabayar

Kauntungannana: Kami gaduh sistem kendali mutu anu lengkep, anu ngajamin kualitas luhur produk kami sareng ngajamin sadaya prosés kumargi jadwal. Rapid Parancah (Téknik) Co., Ltd. parantos kéngingkeun Akréditasi ISO9001, CE, ISO14001, OHSAS18001. Sadaya sistem perancah kami diuji pikeun mastikeun ka ANSI A10.8, AS / NZS1576.3, standar Jepang JIS.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali